LinkMe: iPhone-armband toont scrollende notificaties

De LinkMe is een iPhone-armband die scrollende pushnotificaties laat zien. Hiervoor gebruikt de LinkMe Bluetooth 4.0. LinkMe is een Kickstarter-project.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

LinkMeDe LinkMe is een iPhone-armband die de gulden middenweg tussen een smartwatch en iPhone-armband Embrace+ probeert te vinden. De LED-lampjes op de LinkMe laten notificaties van je iPhone zien, zodat je niet langer naar je broekzak hoeft te grijpen om een binnenkomende iMessage te lezen. Omdat je enkel één scrollende berichtregel hebt, bepaalt een bijbehorende applicatie wat er op welk moment belangrijk is om getoond te worden.

Binnen de LinkMe-applicatie moet het ook mogelijk zijn om speciale notificaties in te stellen. Zo is het mogelijk om een bepaald symbool te zien als je door een specifieke persoon wordt gebeld. De armband maakt gebruik van Bluetooth 4.0, waardoor hij vrij weinig stroom verbruikt en ook je iPhone minder snel leegtrekt.

De LinkMe is op het moment nog niet daadwerkelijk verkrijgbaar. Om de iPhone-armband in de winkels te krijgen moeten de makers 100.000 dollar inzamelen op Kickstarter, een doel waar ze nog anderhalve maand de tijd bij hebben. Zoals bij andere Kickstarter-projecten garandeert een donatie je van het betreffende product, mits je genoeg geld investeert. Bij een donatie van 114 dollar krijg je dan de LinkMe toegestuurd. De makers hopen hem dan in augustus te verzenden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2013, 15:54
Categorie Accessoires
Onderwerpen armband, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.