Bowers & Wilkins kondigt Zeppelin Air met Lightning-dock aan

Bowers & Wilkins heeft een nieuwe versie van de Zeppelin Air en de Z2 aangekondigd. Beide speakerdocks hebben nu een Lightning-aansluiting voor de iPhone 5.

Zeppelin AirBowers & Wilkins heeft een nieuwe Zeppelin Air en de Z2 aangekondigd, die gebruikmaken van Apple’s nieuwe Lightning-connector. Hierdoor kunnen de speakerdocks rechtstreeks op de iPhone 5 worden aangesloten. Beide luidsprekers kunnen zowel via de Lightning-aansluiting als via AirPlay muziek van je iPhone afspelen. Heb je de iPhone op de Lightning-poort aangesloten, dan kun je hem tegelijkertijd opladen.


De nieuwe Zeppelin Air is in ontwerp nagenoeg identiek aan zijn voorgangers. Nieuw zijn de Lightning-aansluiting en de buigbare dock die daar omheen zit, die het makkelijker moet maken om je iPhone uit een bepaalde hoek los te trekken. De Zeppelin Air wordt vanaf mei verkocht voor $599,99. De vorige versie wordt in Nederland al aangeboden voor 599 euro, waardoor wij vermoeden dat Bowers & Wilkins bij deze nieuwe versie ook gewoon het dollarteken omruilt voor een euroteken.

Z2De Z2 is een kleinere variant die vanaf april voor 399 dollar wordt verkocht. In juni verschijnt er naast de zwarte variant ook een witte versie. Net als bij de nieuwe Zeppelin Air is de dock van de Z2 flexibel, waardoor je hem licht kunt buigen om je iPhone er weer uit te trekken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.