lightcase-iphone

Lightcase: draagbare fotostudio voor de iPhone

De Lightcase is een pop-up fotostudio, bedoeld voor smartphonecamera's. Handig voor het fotograferen van sieraden en andere kleine voorwerpen voor Marktplaats.

Voor heel wat mensen is de iPhone-camera de enige camera geworden die ze nog hebben. Wil je wat spullen op Marktplaats zetten of heb je een webwinkeltje, dan zul je de iPhone ook moeten gebruiken om foto’s te maken. En zoals iedereen weet: hoe beter de belichting, hoe beter de uiteindelijke foto. De Lightcase is een pop-up fotostudio waarmee je mooie productfoto’s maakt. Je zet het ding in een paar seconden in elkaar.

lightcase-iphone

Opgevouwen is de Lightcase zo groot als een A4-envelop, uitgevouwen meet hij 310 x 302 x 225 mm. Je krijgt er drie achtergrondjes in de kleuren zwart, wit en transparant bij. De Lightcase is vooral handig voor productfoto’s, zoals van sieraden of modelautootjes. Hij kost 34 pond en wordt verstuurd vanuit Engeland. Gezien de prijs had de fabrikant er ook nog wel een goede lamp bij kunnen leveren – want die ontbreekt in het pakket.

lightcase-doos

lightcase-verpakking

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2014, 10:55
Categorie Accessoires
Onderwerp fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.