LifeProof nüüd: waterdichte iPad-case zonder screenprotector

De iPad-case LifeProof nüüd beschermt je iPad tegen waterschade, maar heeft op zijn beurt geen screenprotector. In plaats daarvan klampt hij zo stevig om de randen, dat er geen water in komt.

Lifeproof NuudDe makers van de waterdichte iPhone-case LifeProof verkopen nu ook een iPad-variant, genaamd de LifeProof nüüd. Door deze hoes om je iPad heen te doen, ben je er van verzekerd dat je hem in het water kunt gebruiken. Omdat de case vrij dun is, wordt je iPad niet bizar veel groter wanneer je hem gebruikt. De LifeProof nüüd dankt zijn naam aan de de manier waarop de case je iPad waterdicht maakt. Hij omhult alleen de randen en de achterkant van de iPad, waardoor het scherm niet wordt geblokkeerd. Omdat alle randen van de iPad goed worden beschermd, kan er alsnog geen water in terechtkomen.

Een akoestieke versterker aan de achterkant van de LifeProof nüüd zorgt ervoor dat het geluid van de iPad ook wordt versterkt. Aan de zijkanten van de iPad zitten verschillende poorten, waarmee de koptelefoonaansluiting en de 30-pin connector worden afgesloten. De volumeknoppen, mute-knop, homeknop en ontgrendelknop zijn te bedienen met speciale op de case geplaatste knoppen.

Je kunt de LifeProof nüüd bestellen vanaf €127,82. Wanneer hij precies leverbaar is nog niet duidelijk: LifeProof kondigde onlangs de verkoop van de case aan, maar toen wij op de site keken bleek hij eventjes niet leverbaar te zijn. Er worden in ieder geval geen verzendkosten gerekend wanneer je via de site bestelt. De case past om de iPad 2 en derde generatie iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2012, 18:30
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.