LifeJacket: knaloranje reddingsboei laat iPad drijven op water

De LifeJacket van LifeProof is een knaloranje reddingsboei, die de iPad laat drijven op water. Hij is te gebruiken in combinatie met de nüüd-case van LifeProof.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

lifejacket ipadLifeProof maakt cases die tegen extreme omstandigheden kunnen. De nieuwste aanwinst in het assortiment is de LifeJacket, een hoes waarmee je iPad blijft drijven. Het idee is dat je de iPad zelf in de waterdichte Nüüd-case stopt. De oranje ‘reddingsboei’ zorgt er vervolgens voor dat de iPad niet als een baksteen zinkt, wanneer hij in het water valt. De reddingsboei is vanaf november in Nederland te koop, meldt distributeur 2moso BV. De fabrikant geeft als suggesties gebruik in het zwembad, tijdens het vissen en offshore zeilen. Maar ook tijdens reddingsoperaties op het water kan de hoes van pas komen.

Voor de aanschaf van de Nüüd-case van LifeProof komt er helaas nog eens ruim €100 bij. Een goedkope oplossing is het niet, maar je bent in ieder geval goedkoper uit dan wanneer je iPad ten onder gaat aan waterschade. Je kunt gewoon naar de speaker van de iPad blijven luisteren, terwijl de tablet in de case zit. Een schouderriem en polsriem zijn los verkijgbaar. Niet geschikt voor brandweermannen, want de LifeJacket kan temperaturen tot maximaal 60 graden Celsius aan.

lifeproof lifejacket oranje

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2012, 15:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, water, waterproof

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.