iCade 8-Bitty gamecontroller voor iPhone nu te koop

De iCade 8-Bitty voor iPhone is bij Thinkgeek te koop. De retro controller in NES-stijl is leuk voor de feestdagen. De iCade Mobile is bovendien met 64 procent korting te krijgen.

icade 8-bitty controllerMisschien leuk om iemand tijdens de feestdagen mee te verrassen: de 8-Bitty draadloze gamecontroller van ThinkGeek. De controller werd eerder al aangekondigd, maar is nu in de online winkel te vinden voor $29,99. Je krijgt voor dat geld een controller in retro NES-stijl, met vier knoppen om iOS-game te bedienen. Die games moeten wel voldoen aan het iCade-protocol, maar er is keus genoeg.

ION heeft de controller speciaal voor Thinkgeek ontwikkeld. Eerder werkten ze ook al samen aan de iCade, een arcadekast waar je een iPad in kunt steken. Voor de iPhone kwam er tussentijds ook nog een iCade Mobile uit, die er iets ergonomischer uit lijkt te zien dan deze 8-Bitty.

De 8-Bitty maakt net als de andere iCade-producten verbinding met je iOS-apparaat via Bluetooth. Mocht je de 8-Bitty te oncomfortabel vinden, dan kun je de iCade Mobile momenteel met 64% korting kopen bij Thinkgeek.

8-bitty controller

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2012, 21:24
Categorie Accessoires
Onderwerpen game, icade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.