LG Viewty verkoopt in Europa beter dan de iPhone

De LG Viewty laat zien dat Europeanen liever een mobiele telefoon met een 5 megapixel camera kopen, dan een iPhone waarmee ze zelf nog moeten knutselen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

LG ViewtyDe LG Viewty en de Apple iPhone: ze zijn in Europa nu zo’n vijf weken verkrijgbaar, maar terwijl van de iPhone een stuk of 100.000 exemplaren zijn verkocht, zit de LG Viewty al op 310.000 stuks. We hebben al vaker LG-telefoons uitgeroepen tot iPhone-killers, maar alleen een groot touchscreen maakt nog niet dat kopers de iPhone links laten liggen en liever voor de LG Viewty kiezen. Dit toestel moet het vooral hebben van z’n 5 megapixel camera, die een paar bijzondere trucjes in petto heeft.

Denk daarbij aan een Xenon-flitser, handmatig scherpstellen (net als bij een normale digitale camera en de eerste in z’n soort), een maximale ISO-waarde van 800 en de mogelijkheid om video’s op te nemen met 120 frames per seconde, die je daarna in slow-motion kun afspelen. Foto’s en video’s kun je meteen op het toestel bewerken en via het touchscreen kun je handgeschreven notities invoeren. Niet dat de LG Viewty ook handschriftherkenning ondersteunt… je kunt de aantekeningen als afbeelding opslaan.

In deze videoreview van Phonearena kun je zien wat er bijzonder is aan de interface. Goedkoop is de LG Viewty overigens niet: als je ‘m gratis zou willen krijgen, moet je bij de meeste mobiele operators een 2-jarig abonnement van zo’n 30 euro afsluiten.

Bij onderstaande affiliates kun je de LG Viewty los of in combinatie met een abonnement aanschaffen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2009, 19:13
Categorie iDevices
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.