Verdubbel (bijna) je batterijduur met iPowerRush

iPowerRush is een externe batterij waarmee je de gebruiksduur van je iPhone en iPod met Dock Connector kunt opladen. Het accessoire werkt op 6 AAA-batterijen.

ipowerrushReservebatterijen voor de iPod die ook geschikt zijn voor de iPhone, bestaan al langer. De iPowerRush is echter een nieuwkomer in deze markt. Het apparaatje dat je aan de Dock Connector kunt hangen, verlengt de batterijduur met 10 tot 15 uur, waardoor de gebruiksduur verdubbelt. Dat ligt natuurlijk wel aan de toepassing: als je continu gaat bellen heeft de iPhone een batterijduur van 8 uur, internetten kun je 6 uur aan één stuk en bij videokijken gaat de batterij 7 uur lang mee zonder bij te laden. De verdubbeling die iPowerRush belooft geldt eigenlijk alleen als je het ding aan een iPod hangt.

In de iPowerRush gaan zes AAA-batterijen schuil en er zit een aan/uit-schakelaar op om te uitgifte van stroom naar de iPhone te stoppen. Er is ook een drukknop aanwezig waarbij je kunt zien hoeveel stroom er nog in zit. De iPowerRush iPod/iPhone Battery Extender is te koop voor $29,95. Maar er zijn al heel wat externe batterijen te koop, waarom zou je dan juist deze moeten hebben? De argumenten die iPowerRush noemt zijn niet allemaal even overtuigend: niet alle externe batterijen zijn geschikt voor de energieverslindende iPhone (deze wel), de iPowerRush voorkomt overbelasting en de iPowerRush biedt gemak: gooi er zes batterijtjes tegenaan en je kunt weer een paar uur vooruit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2007, 19:30
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.