LG Touch werkt met multitouch, flick en pinch

De LG Touch is een concepttelefoon van LG, die sterk afgekeken lijkt van de iPhone. Dezelfde multitouch-interface met tap, flick en pinch. De gigantische cradle met toetsenbord is echter wel vernieuwend.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

LG TouchDe zoveelste concurrent voor de iPhone? Gelukkig voor Apple bestaan de meeste toestellen die de positie van de iPhone écht kunnen bedreigen, meestal alleen op de tekentafel. Zo ook deze LG Touch, ontworpen door Yeop Kim. Hij bedacht een nieuwe gebruikersinterface, gebaseerd op een scherm met multitouch.

De LG Touch zou bestaan uit vier producten in één apparaat (waar hebben we dat eerder gehoord?): een revolutionaire mobiele telefoon, een internetapparaat met e-mail en webbrowser en een cradle met QWERTY-toetsenbord. Dat zijn er drie. Het vierde product is een doordacht dubbel LCD-scherm waardoor je snel dingen kunt opzoeken. Wat in dit lijstje mist is de iPod- of desnoods alleen maar de muziekfunctie, hét sterke punt van de iPhone.

Yeop Kim heeft de LG Touch voorzien van nieuwe software, waarmee je het toestel met tap, flick en pinch kunt bedienen. Op dit moment is het niet meer dan een concept.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:15
Categorie iDevices
Onderwerp multitouch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.