PlayStation 4

Met Leet deel je je favoriete game-momenten

Gamefanaat? Dan heb je vast veel mooie hoogtepunten. In Leet kun je deze highlights delen met een community en genieten van andermans hoogtepunten.
Eveline Meijer - · Laatst bijgewerkt:

Gamefanaat? Dan ken je vast het platform Twitch, waar je live streams van andere gamers kunt bekijken. Misschien zit je wel regelmatig op YouTube Gaming, om dat soort video’s terug te kijken. Maar nu kun je een nieuw platform aan je lijstje toevoegen: Leet.

Leet highlights Leet profiel

Leet: de Instagram voor gamers

Leet onderscheidt zich duidelijk van services als YouTube Gaming en Twitch. Het platform lijkt zelfs meer op Instagram. In Leet deel je namelijke korte hoogtepunten van je favoriete games met de community, waar anderen vervolgens op kunnen reageren en ze kunnen liken. Juist, net als Instagram. Overigens wordt YouTube wel ondersteund en kun je ook verbinding maken met de Xbox Service. Hierdoor kun je nu video’s delen vanaf de Xbox One, PlayStation 4 en je PC.

Deel video’s van PS4, Xbox One en PC
Zoals we van de meeste sociale media gewend zijn, krijg je ook bij Leet een berichtenfeed met content van mensen die je volgt. Na je registratie krijg je een lijst van gebruikers die je misschien wel wilt volgen, maar je kunt ook via een “discover”-menu meer content in de grotere community vinden.

Daarna kun je je eigen accounts aan de app koppelen, waaronder YouTube voor de PlayStation 4- en PC-gamers, en Xbox. Volgens het bedrijf zelf wordt er ook aan een Twitch-integratie gewerkt. Dat platform heeft recentelijk echter zelf een vergelijkbare feature toegevoegd, waardoor gebruikers terug worden geleidt naar de video op de site van Twitch.

Leet video aanpassen

Zodra je een video op Leet hebt gezet, kun je de tools van de app gebruiken om de clip kleiner te maken voor je deze deelt. Je video mag maximaal vijftien seconden lang zijn. Alle video’s blijven zichzelf herhalen, net als op Vine, en beginnen automatisch als je stopt met het scrollen door de lijst met video’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2016, 22:48
Categorie Apps
Onderwerpen app, game
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.