Launcher-icon

Launcher-widget nu met dynamische lanceerfuncties en nieuwe knoppen

Launcher is verder uitgebreid met een update voor de app. Hierdoor voeg je nog meer widgets aan je Berichtencentrum toe, die ook steeds meer kunnen.

Launcher-icon

Launcher met widget voor Berichtencentrum noemden we eerder al een van de handigste apps om widgets aan je Berichtencentrum toe te voegen. Een grote update maakt de app nu nog veelzijdiger, onder meer dankzij de mogelijkheid om muziek te luisteren.

De Launcher-app heeft een bewogen verleden achter de rug. Zo werd de app kort na de onthulling uit de App Store gehaald, maar mocht de app al snel weer terugkeren. Met de app plaats je apps en andere shortcuts in het Berichtencentrum van je iDevice, zodat je er snel toegang tot hebt.

Launcher-1.3 Launcher-1.3

Muziek, zaklamp en dynamische lanceerfuncties

Dit kon al voor je favoriete apps en webpagina’s, en versie 1.3 van de app voegt daar nog eens een muziek-knop, zaklamp en startscherm-knop aan toe. Ook zijn er nieuwe ‘magische lanceerfuncties’ die dynamisch worden bijgewerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de weersverwachting, een klok of het gebruik van je netwerk. Deze lanceerfuncties zijn alleen beschikbaar voor Pro-gebruikers van de app.

Daarnaast is er meer ruimte vrijgekomen om extra widgets toe te voegen met Launcher. Het aantal extra widgets is afhankelijk van welke iPhone je gebruikt. Met versie 1.3 is Launcher weer iets handiger geworden, en dus zeker het proberen waard als je sneller toegang wilt tot je apps zonder steeds terug te keren naar je homescherm.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2015, 20:11
Categorie Apps
Onderwerp launcher

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.