Speedo-Shine

Speedo Shine: fitnesstracker speciaal voor zwemmers

De Speedo Shine is een nieuwe fitnesstracker van Misfit, die speciaal gemaakt is om jouw activiteit in het water in kaart te brengen. De tracker is begin september te koop.

Speedo-Shine
Met je Apple Watch het zwembad induiken zou geen probleem moeten zijn, maar het nauwkeurig tracken van getrokken baantjes is iets heel anders dan het bijhouden van het aantal stappen dat je zet. Misfit werkt samen met Speedo aan de Speedo Shine: een nieuwe activiteitentracker die speciaal gemaakt is voor zwemsporters.

Speedo staat al jaren bekend om zwemkleding en accessoires, dus is het een logische kandidaat voor Misfits om een samenwerking mee aan te gaan. De Speedo Shine trackt je stappen, fitnesssessies en slaapritme zoals de Misfit Shine en zoveel andere fitnesstrackers dat ook doen, maar voegt daar een nauwkeurige manier aan toe om jouw bewegingen in het water in kaart te brengen.

Misfit-app voor iOS

Zodra jij start met het trekken van baantjes, begint de Speedo Shine met het in kaart brengen van je prestaties in de bijbehorende Misfit-app voor iOS.

Speedo-shine-app

Daar kun je onder meer de afstand zien die je hebt afgelegd, hoeveel baantjes je getrokken hebt en hoeveel calorieën je daardoor verbrandt. In de nabije toekomst moet de Speedo Shine ook samenwerken met de nieuwe Speedo Fit-app.

Speedo Shine voor om je pols

Net zoals de Misfit Shine is ook de Speedo Shine een cirkelvormige aluminium fitnesstracker die je als een horloge rond je pols draagt. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de Speedo Shine volledig waterproof is. De Speedo Shine is vanaf 1 september verkrijgbaar in Apple Stores en de websites van Misfit en Speedo voor $79,99, omgerekend €72,53. Of de Speedo Shine ook in Nederlandse Apple Stores komt te liggen is nog niet duidelijk.

Wil je meer weten over het meten van je zwemprestaties? Misfit en Speedo komen ook aan bod in het boek ‘Fit met apps‘ van iCulture-hoofdredacteur Gonny van der Zwaag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2015, 21:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen fitness, misfit, zwemmen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.