Laptoptas en iPhone t-shirt van WWDC al te koop op eBay

Op eBay zijn de eerste officiële WWDC t-shirts en laptoptassen al te koop. Deelnemers aan de conferentie krijgen deze spullen, waarbij vooral het t-shirt zal uitgroeien tot een collectorsitem.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Op eBay zijn de eerste veilingen verschenen, waarbij je een t-shirt en een laptoptas van WWDC 2008 kunt kopen. Morgen krijgt elke betalende WWDC-deelnemer zo’n t-shirt gratis, maar heb je geen zin om 2.000 dollar voor een conferentie uit te geven of gewoon NU al in zo’n t-shirt rondlopen, dan kun je op eBay terecht. Dit gaat een collectorsitem voor iPhone-fans worden, want op het t-shirt zijn de iconen van het iPhone-springboard afgedrukt. Daarbij valt verder op dat de klok op 9 juni om 10:00 uur staat.

WWDC laptoptasNormaalgesproken staat de klok op 9:42 uur. Is dat een aanwijzing dat de nieuwe iPhone om 10:00 uur lokale tijd (dus 19:00 uur Nederlandse tijd) wordt aangekondigd? Ach, wie zal het zeggen… het kan ook gewoon erop staan omdat de WWDC zelf om 10:00 uur begint.

Wie verkoopt nou zoiets? Een grote Amerikaan die toch niet in het t-shirt past? Of een Mac-ontwikkelaar van de oude stempel die alle hype rondom de iPhone maar niets vindt? Het heeft waarschijnlijk weinig zin om nu als een gek te gaan bieden: als de conferentie ten einde loopt zijn er vast meer ontwikkelaars die hun t-shirts en tassen te koop aanbieden.

Er zijn op dit moment minstens twee eBay-veilingen:

  • Deze staat inmiddels op 48 dollar
  • Deze staat op $75 en is meteen te koop voor $99

Via: Apple iPhone School

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:59
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen ebay, fantastical, t-shirt, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.