Vannacht al eerste wachtrij bij WWDC

De eerste mensen stonden vannacht al in de rij, ruim 36 uur voordat de WWDC in San Francisco van start gaat. Zo'n acht mensen brachten de nacht door voor de deuren van het conferentiecentrum.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

WWDCHet duurt nog zeker zes uur voordat Apple’s WWDC-gekte losbreekt, maar de eerste deelnemers zijn al in de rij gaan staan. Om 11 uur ‘s avonds stonden acht mensen voor de deur – met de bedoeling om de nacht daar wachtend door te brengen. De eerste persoon stond er al om half twee zondagmiddag. Vijf uur later sloot zich een groep studenten uit Connecticut aan.

Deze studenten zeiden tegen MacNN dat ze voor Tooble.TV werken. Niet dat ze veel kunnen voorbereiden: de beveiligers van het Moscone Center weigerden namelijk een stroomaansluiting buiten te leggen, zodat de wachtenden daarmee hun laptops en telefoons kunnen opladen. Begin dit jaar gebeurde dat wel bij Macworld Expo.

Nu maakt het op zich niet zoveel uit of je als nummer 3 of nummer 30 naar binnen gaat – de beste plekken zijn toch altijd gereserveerd voor een stuk of tweehonderd VIP-gasten. Maar je kunt op deze manier wel de prijs van een hotelkamer uitsparen. In de buurt rondom het Moscone Center betaal je op dit moment zo’n 300 tot 400 euro per nacht. Maar als je toch een nachtje overslaat zou je ook lekker de stad in kunnen gaan. Dan maar iets later naar binnen, eindeloos wachten moet je toch…

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:59
Categorieën Apple, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.