Nieuwe dozen, nu bij de eigen Apple Stores

Bij de Apple Store in Londen (en mogelijk ook bij andere Apple Stores wereldwijd) zijn verzegelde dozen afgeleverd die pas vanavond mogen worden geopend.

Apple BoxApple Stores wereldwijd ontvangen nu ook de mysterieuze dozen met instructies om ze pas vandaag te openen. Het verschil met de eerdere kartonnen dozen, is dat deze niet met plakband zijn dichtgemaakt, maar voorzien zijn van een hangslot en de instructie om de doos tot vanavond in de kluis te bewaren. De Apple Store aan Regent Street in Londen heeft onder andere een exemplaar van zo’n doos ontvangen.


Ons eerdere bericht Iemand heeft de doos opengemaakt… heeft blijkbaar nogal wat losgemaakt: het leverde meer dan 100 reacties op! De nieuwe doos is beter beveiligd, waaruit je zou kunnen opmaken dat zich daarin wél de echte iPhone bevindt (terwijl de onbeveiligde Australische doos misschien niet meer dan reclamemateriaal bevat).

De eerste geruchten over nieuwe abonnementen zijn ook al een feit: T-Mobile gaat in Duitsland het nieuwe toestel met abonnement aanbieden voor 99, 199 en 299 euro. Op dit moment biedt T-Mobile alleen al voor de 8GB iPhone vier verschillende prijzen, afhankelijk van het gekozen abonnement: 99, 149, 199 en 249 euro). In Spanje zal de nieuwe iPhone waarschijnlijk ook verkocht worden vanaf 99 euro, bij afsluiting van een tweejarig contract.

Via: Macrumors en Ars Technica

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.