MijnKPN 3.0: nieuw ontwerp en meer opties voor abonnementen

De iPhone- en iPad-app MijnKPN is gehuld in een nieuw design, laat je meer instellen met meer abonnementen en er is meer.

MijnKPN iPhone iPad 3.0De officiële belstatus-app van KPN is zonet voorzien van een grondige update voor iPhone en iPad. Versie 3.0 van MijnKPN introduceert onder andere een totaal nieuw ontwerp, dat er frisser uitziet dan voorheen en gebruik maakt van een schuifmenu aan de linkerkant. Verder krijg je nu een duidelijke waarschuwing als je kosten maakt die buiten je bundel vallen, op zowel het gebied van minuten als dataverbruik. Aansluitend zie je vanaf 80 procent van je verbruik een oranje statusbalk voor je tegoed in de applicatie.

De aanpasbaarheid van abonnementen is ook toegenomen. In details treedt KPN niet in de omschrijving van de update, maar volgens de telecomprovider is een groter aantal abonnementen nu aan te passen vanuit MijnKPN, waarbij je wijzigingen kan doorvoeren in bundels en andere opties.

MijnKPN iPhone mobiel 3.0 MijnKPN resterend verbruik 3.0

MijnKPN 3.0 versimpelt verder het inloggen in de applicatie. Desgewenst kan je ervoor kiezen je wachtwoord zichtbaar te maken terwijl je die intypt, in plaats van met sterretjes te werken die het wachtwoord maskeren.

Over sterren gesproken: MijnKPN scoorde tot nu toe niet meer dan twee sterren als gemiddelde beoordeling in de Nederlandse App Store. In een onlangs geplaatst artikel over de Telfort Belstatus-app die al anderhalf jaar niet is bijgewerkt, haalden we al aan dat die lage score voor dataverbruik- en abonnementenapps geen uitzondering is. Misschien zorgen het nieuwe design en de duidelijkere waarschuwingen en abonnementsopties ook voor een frisse start in beoordelingen.

Downloaden: MijnKPN (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2013, 13:16
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen abonnementen, belstatus, dataverbruik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.