KPN geeft info over microsimkaart

KPN heeft informatie over de microsim op de website gezet. De microsim is niet geschikt voor prepaid-gebruikers en een duo-sim is in de maak.

kpn microsimKPN levert al een paar dagen de microsimkaart, bedoeld voor mensen die een iPhone 4 of iPad 3G hebben gekocht. De telecomoperator heeft op de eigen website nu meer informatie gepubliceerd, over het gebruik van de microsimkaart en de manier waarop je de microsimkaart in de meegeleverde adapter stopt. KPN schrijft op de website, dat uiteindelijk steeds meer fabrikanten van mobiele telecomapparatuur op de microsimkaart zullen overstappen. Iedereen met een bestaande belbundel of abonnement (zakelijk of privé) kan de microsimkaart aanvragen.

Je krijgt er de hieronde afgebeelde adapter bij, zodat je de microsim ook als een “gewonde SIM-kaart” kunt gebruiken (gelukkig ben ik niet de enige die wel eens typfoutjes maakt). Op de infopagina is nog wat meer informatie te vinden: de KPN-microsimkaart is niet geschikt voor prepaid-gebruikers en er komt binnenkort een duo-simpakket beschikbaar voor mensen die twee toestellen hebben en op beide hetzelfde nummer willen gebruiken. Dat kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld een microsim in de iPad wil gebruiken.

Meer info: KPN

kpn microsim

Tipgever: Dennis

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2010, 13:00
Categorie Providers
Onderwerpen ipad, iPhone 4, kpn, simkaart

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.