KPN bereidt zich voor op lancering iPhone 4

KPN is begonnen met het afleveren van vrachtwagens vol iPhones, zodat de winkels op 29 november tijdens de lancering voldoende voorraad hebben. Je kan ook online bestellen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kpn voorraad iphoneKPN is van plan om de lancering van de iPhone 4 groots aan te pakken. Het toestel is vanaf 29 november verkrijgbaar bij KPN, maar al vanaf vandaag rijden vrachtwagens door het land om de winkels te bevoorraden. Je hoeft echter niet bij de winkels te gaan wachten bij de winkelopening om op 29 november een iPhone 4 in handen te hebben. Als je online bestelt vóór 29 november, belooft KPN dat je de iPhone 4 precies op de lanceerdatum wordt bezorgd.

Vrachtwagens vol met iPhones worden momenteel bij de winkels afgeleverd, zodat er straks genoeg op voorraad is. In het persbericht benadrukt KPNdirect verbetering in de beschikbaarheid van de iPhone“. De iPhone zal te koop zijn bij de winkels van KPN, KPN Business Centers, Hi, Telfort en alle reguliere telecomretailers. Tevens is het toestel online verkrijgbaar op www.kpn.com/iPhone. Tot 1 januari 2011 gelden er speciale introductieprijzen bij KPN voor de iPhone 4.

Een overzicht van prijzen vind je in ons eerdere nieuwsbericht: Vodafone en KPN starten iPhone-verkoop op 29 november 2010
kpn iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2010, 1:40
Categorie Providers
Onderwerpen kpn, lancering

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.