BiteSMS ondersteunt emoticons en SMS’jes mailen met SMS2Mail (Cydia)

In de nieuwste versie van BiteSMS is het mogelijk om emoticons ook echt als emoticons te zien, en niet alleen als platte tekst. Met de applicatie SMS2Mail kun je bepaalde SMS-berichten naar een e-mailadres mailen, bijvoorbeeld als backup.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

In de nieuwste versie van BiteSMS worden emoticons ook daadwerkelijk als emoticons weergeven, en niet zoals in de standaard SMS-applicatie als ‘platte’ tekst. Een emoticon kun je invoeren door bijvoorbeeld ‘:)’ te typen, of door in het tekstvak naar rechts te schuiven en vervolgens op ‘Smileys’ te klikken. Voor deze tweede manier heb je minimaal firmware 2.2 nodig. De emoticons zijn op alle telefoons te zien die emoticons ondersteunen en dus niet alleen op andere iPhones die ook BiteSMS gebruiken, aangezien het omzetten van de tekst naar een emoticon op de telefoon van de ontvanger zelf gebeurt.


Met de nieuwe applicatie SMS2Mail kun je SMS’jes die je verzonden of ontvangen hebt naar een bepaald e-mailadres versturen, zowel als normale tekst of als CSV-bestand in de bijlage. Je kunt complete SMS-conversaties van al je contactpersonen in één keer selecteren en mailen, maar je kunt ook alleen bepaalde contactpersonen selecteren, een periode aangeven en geavanceerd naar bepaalde berichten zoeken.

Zowel de update van BiteSMS als de applicatie SMS2Mail zijn gratis via Cydia te downloaden.

BiteSMS repo: http://www.bitesms.com/cydia/beta

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

44 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.