Inschrijving iPhoneclub.nl Party wordt makkelijker (en gratis)

De inschrijving voor de iPhone Party wijzigt: omdat de tot nu toe gevolgde procedure voor teveel mensen problemen oplevert gaan we met een open inschrijvingslijst werken. De toegangsprijs van 5 euro vervalt daardoor ook.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphoneclub_partyEen belangrijke aankondiging: we gaan de toegang voor de iPhoneclub.nl Party anders aanpakken! De afgelopen dagen hebben we veel klachten gehad van mensen die de procedure via Easyticket te omslachtig vonden of die ergens halverwege zijn gestrand. Vandaar dat we het anders gaan aanpakken. Omdat we op korte termijn geen alternatief meer kunnen regelen dat met SMS of printbare tickets werkt, hebben we besloten om de inschrijving helemaal zonder tickets en omslachtige procedures doen.


De ticketdienst die we hadden gekozen was afgelopen week bezig met een serververhuizing waarbij gegevens niet goed zijn teruggezet. Andere mensen konden domweg hun bestelling niet afronden omdat ze een bankrekening bij ING hebben en daarom niet met iDeal konden afrekenen. Als gevolg daarvan is de verhouding tussen het aantal gereserveerde toegangskaarten en het aantal mensen dat daadwerkelijk aan uitprinten is toegekomen, scheef gegroeid. Bijna de helft van de bestellers is ergens halverwege de procedure vastgelopen en via onze mailbox zijn heel wat verzoekjes om hulp binnengekomen, terwijl het idee nu juist was dat de hele inschrijving voor ons zo stressvrij mogelijk zou verlopen.

Omdat we op korte termijn geen geautomatiseerde oplossing kunnen realiseren, betekent het ook, dat we gedwongen zijn om de toegangsprijs van 5 euro laten vallen. We hebben namelijk geen zin om met een kassa bij de deur te gaan staan.

Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen op het formulier hieronder. Mensen die al wel kaarten hebben besteld maar nog niet hebben betaald moeten zich hieronder even opnieuw aanmelden. Mensen die al tickets geprint hebben, krijgen hun geld terug (zie onderaan). Verder blijven dezelfde voorwaarden gelden als in het aankondigingsbericht.

Mensen die hun ticket al betaald hebben hoeven niet verstrikt te raken in een lastige procedure (Easyticket doet dat namelijk alleen via een schriftelijke procedure). Vandaar dat we dat zelf gaan oplossen: om de doorzetters voor hun moeite te belonen krijgen zij op vertoon van hun geprinte ticket 3 extra gratis drankjes (ter waarde van 6 euro), plus het gesponsorde drankje dat iedereen al krijgt.

Meer informatie over parkeren, reizen en sponsors vind je in dit artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.