Klaverjassen en hartenjagen met iPhone-speelkaarten

Meninos heeft een kaartspel ontworpen met een iPhone-uitstraling. De kaarten zijn voor 25 dollar te koop, speciaal voor mensen die de iPhone niet kunnen wegleggen of hun leven willen inrichten in een iPhone-lifestyle.

speelkaarten iPhoneBen jij iemand die graag een kaartspel speelt, maar de iPhone niet kan wegleggen? Dan is deze oplossing van Meninos misschien iets voor jou. Het ontwerpbureau heeft een kaartspel in de stijl van de Apple iPhone ontworpen. Zo kun je toch met de iPhone blijven spelen als de batterij inmiddels is leeggeraakt. Het kaartspel is voor 25 dollar te koop, is gemaakt van 100% PVC-plastic en is afwasbaar.

De kaarten hebben een afmeting van 5,7 bij 8,9 cm. Meninos heeft veel meer iPhone gerelateerde dingen ontworpen. Zo hebben ze iPhone-onderzetters en een Slide-to-unlock-deurmat ontworpen, “speciaal voor iPhone-liefhebbers zoals jij“.

speelkaarten iphone

iPhoneplatform.nl heeft een kortingscode weten te bedingen waarmee je 5 dollar kunt besparen bij de aankoop van de speelkaarten: S32P703O848YY. De code is geldig tot 18 augustus 2009.

Meer info: Meninos
Tipgever: Bram

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2009, 15:51
Categorie Achtergrond
Onderwerpen kaartspel, patience, solitaire

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.