Shrinking

Weekend-kijktips: Shrinking, You People, The Snow Girl en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Traditioneel tv-kijken doen we nauwelijks meer. Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video zijn belangrijker dan ooit. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben genoeg te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Nieuw op Apple TV+: Shrinking

Shrinking is een nieuwe comedy op Apple TV+, waarin Jason Segel de hoofdrol speelt als James Laird, een therapeut die zelf met een berg problemen zit. Hij is zijn vrouw verloren en besluit de gebruikelijke regels als therapeut te negeren door zijn cliënten voortaan te voorzien van eerlijk, ongezouten advies. Harrison Ford speelt een andere therapeut, Dr. Paul Rhodes. Hij heeft in de eerste aflevering maar een kleine rol, maar dat groeit gaandeweg. Voor Ford is het de eerste keer dat hij in een tv-serie zit.

Gemaakt door het creatieve team van Ted Lasso, Brett Goldstein en Bill Lawrence, dus je kunt erop rekenen dat Apple ook van deze komische serie weer hoge verwachtingen heeft. De de eerste twee afleveringen van elk een halfuur zijn nu te bekijken. Wekelijks komen er nieuwe afleveringen bij.

Bekijken: Shrinking

Black Panther: Wakanda Forever

Te zien bij: Disney+

Let op: pas vanaf woensdag 1 februari te zien. Vervolg op de Marvel-film waarin de personages rouwen om de dood van hun koning, terwijl ze te maken krijgen met een dreiging uit de oceaan.

Dit wil je zien!

  • Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
  • NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders! 🇳🇱
  • Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting 🏎
  • HBO Max: vanaf slechts €5,99 per maand 🍿
  • Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
  • CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films

You People

Te zien bij: Netflix

Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.

Kings of Jo’burg (S02)

Te zien bij: Netflix

De broers Masire domineren de criminele onderwereld van Johannesburg. Ze dreigen ten val te komen door een bovennatuurlijke familievloek en een complex web van verraad.

The Snow Girl

Te zien bij: Netflix

Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya’s ouders te helpen haar te vinden.

Vale dos Esquecidos

Te zien bij: HBO Max

Een groep jongeren verdwaalt tijdens een wandeling in het bos en wordt opeens aangevallen. Een van hen raakt gewond en wordt meegenomen, en de rest vlucht naar een spookachtig dorp, gehuld in eeuwige mist, waaruit niemand kan ontsnappen.

Shotgun Wedding

Te zien bij: Amazon Prime Video

In Shotgun Wedding nodigen Darcy (Jennifer Lopez) en Tom (Josh Duhamel) hun geliefde maar zeer eigenzinnige families uit voor hun bruiloft op een unieke locatie. Eenmaal daar krijgt het stel koudwatervrees en alsof dat nog niet genoeg bedreiging was voor het feest, is plotseling ieders leven in gevaar als het hele gezelschap wordt gegijzeld. “Tot de dood ons scheidt” krijgt een heel nieuwe betekenis in dit hilarische, adrenalineverhogende avontuur wanneer Darcy en Tom hun geliefden moeten redden – als ze elkaar niet eerst vermoorden.

Good Rivals (S01)

Te zien bij: Amazon Prime Video

Maak de opkomst mee van het Amerikaanse Nationale Team tijdens hun rivaliteit van tientallen jaren met het Nationale Team van Mexico. De serie kijkt naar de politieke, sociale en sportlagen van de rivaliteit door de ogen van Landon Donovan (VS) en Rafael Márquez (MX), die symbolen zijn geworden voor de voetbalcultuur in hun land.

TV- en internetbundels voor thuis
Met een triple play-pakket kun je flink besparen. Triple play staat voor internet, telefonie en digitale televisie via één abonnement bij één aanbieder. Het wordt ook wel alles-in-1, 3-in-1, combi- of totaalpakket genoemd. Bij deze aanbieders krijg je extra voordeel!

The Stranger

Te zien bij: Pathé Thuis

Henry (Sean Harris) en Mark (Joel Edgerton) raken tijdens een vlucht in gesprek met elkaar, waaruit een innige vriendschap ontstaat. Wat Henry echter niet weet, is dat zijn nieuwe vriend Mark een getrainde undercover agent is met de geheime missie om Henry te arresteren voor een onopgeloste (kinder)moordzaak acht jaar geleden. ‘The Stranger’ is een spannende thriller, gebaseerd op één van Australië’s grootste undercoveroperaties. Joel Edgerton (‘The Great Gatsby’, ‘Red Sparrow’) en Sean Harris (‘Mission Impossible: Rogue Nation’, ‘Prometheus’) nemen de hoofdrollen op zich.

Amsterdam

Te zien bij: Pathé Thuis

De jaren 30. Een drietal vrienden zijn getuige van een moord. Tijdens het onderzoek van dit misdrijf worden ze zelf als verdachten bestempeld. Vervolgens ontdekken ze een van de meest buitensporige complotten in de Amerikaanse geschiedenis.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.