kenu-airframe-auto

Kenu Airframe+ autohouder geschikt voor grotere iPhones

De Kenu AirFrame+ is een autohouder en bureauhouder, die nu geschikt is voor grotere iPhones en iPhones in beschermhoes.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De Kenu Airframe is een accessoire dat al een paar keer is langsgekomen in iCulture Deals. Het was in de week van 14 april 2014 zelfs onze shopknaller. Binnenkort komt er een nieuwere uitvoering van de Kenu AirFrame op de markt, die twee voordelen biedt: hij is groter en daardoor ook al voorbereid op toekomstige iPhones met grotere schermen. Bovendien kun je de Kenu Airframe+ gebruiken in combinatie met beschermhoezen.

kenu-airframe-auto

De Airframe is een houder die je aan het ventilatierooster van de auto vastmaakt. Daardoor past de houder in vrijwel elke auto, zonder dat je iets aan het dashboard hoeft te schroeven of plakken. Je kunt de houder ook gebruiken als houder voor op je bureau, waarbij je een bankpasje gebruikt (zie foto hieronder). Een jaar na de eerste editie van de Airframe is er nu dus de opvolger, die meer is voorbereid op een toekomst waarin we steeds grotere smartphones gaan gebruiken.

Kenu-Airframe-plus

De Airframe+ blijft stevig vastzitten aan het ventilatierooster, ook als je een sportieve rijstijl hebt. Met de nieuwe versie kun je toestellen tot 6-inch erin vastklemmen, dus de iPad mini valt helaas af. Wel is de nieuwe uitvoering geschikt voor batterijcases, zoals die van Mophie. Of extra rugged cases zoals de Otterbox Defender, die wat dikker zijn uitgevallen.

airframe-black-white-renders

De smartphone op de foto hierboven is trouwens geen onaangekondigde, gelekte iPhone maar een Nokia-toestel. De normale Kenu AirFrame is natuurlijk ook nog steeds een aanrader, als je 3,5-inch en 4-inch iPhones gebruikt. Beide generaties bevatten een grip in twee formaten, waardoor de houder geschikt is voor elk type luchtrooster in de auto. De nieuwe is per direct te bestellen bij Kenu zelf, als je via winkels in Nederland wilt bestellen moet je nog even wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 9:36
Categorie Accessoires
Onderwerpen auto, autohouder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.