ios-8-plaatje

iOS 8 beta 5 wordt verwacht op 4 augustus 2014

iOS 8 beta 5 wordt op 4 augustus 2014 verwacht, vlak voordat de Golden Master verschijnt. Dat zeggen interne bronnen. Apple gaat al bijna met iOS 8.1 en iOS 9 beginnen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ios-8-plaatjeApple gaat de vijfde beta van iOS 8 op maandag 4 augustus uitbrengen. Dat beweert de website 9to5mac op basis van meerdere interne bronnen. De werkzaamheden aan iOS 8 beta 5 worden begin volgende week afgerond; het zal de laatste beta zijn voordat de Golden Master verschijnt. Dit is de testversie waaraan functionele veranderingen meer zullen worden doorgevoerd.

Apple staat op het punt om de ontwikkeling van iOS 8 af te ronden, zeggen de tipgevers. De Golden Master komt eind augustus of begin september, zodat providers nog voldoende tijd hebben om te testen. De iOS 8-versie die uiteindelijk op de toestellen wordt uitgeleverd, zal functioneel identiek zijn aan die Golden Master. Verder is de verwachting dat Apple half september een iPhone-evenement organiseert, zoals je al eerder vandaag op iCulture kon lezen.

Nu iOS 8 bijna klaar is, zal Apple intern de aandacht al snel verleggen naar iOS 8.1 en iOS 9. Intern is gewerkt aan nieuwe dual-screen multitasking voor iPad en nieuwe kaartfuncties die pas in iOS 8.1 of iOS 9 beschikbaar kunnen komen. Beide waren aanvankelijk gepland voor iOS 8, maar de deadline werd niet gehaald. Dat zou te maken hebben met interne politiek en strubbelingen in het team.

iOS 8 beta 4 verscheen eerder deze week en bevat een aantal kleine verbeteringen, die we in Vine-filmpjes hebben vastgelegd. Er zit onder andere een roamingschakelaar voor Europa in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 9:38
Categorieën Geruchten, iOS
Onderwerpen ios 8, ios 8 beta

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.