Jean-Michel Jarre brengt AeroSkull-speaker uit

Jean-Michel Jarre heeft de AeroSkull op de markt gebracht. De schedelspeaker is in 11 kleuren verkrijgbaar en kost 450 dollar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Aeroskull jarre iphoneDe timing kan niet beter: deze AeroSkull-speaker ligt nog net vóór Halloween in de winkel. Hij is verkrijgbaar in 11 kleuren en wordt op de markt gebracht door Jarre Technologies, het bedrijf van artiest Jean-Michel Jarre. Jarre behoort samen met Vangelis en Kraftwerk tot de pioniers op het gebied van elektronische muziek.

Maar dat was in de jaren zeventig en tachtig, toen Jarre zijn hoogtijdagen beleefde. In 2010 gaf Jarre nog en concert in Rotterdam, maar momenteel is hij vooral druk met zijn ambassadeurschap voor UNESCO en zijn Jarre Technologies. Eerder verschenen er al speakers en muzieksystemen die er wat meer sophisticated uitzagen, zoals de AeroDrome en de AeroSystem One, in samenwerking met Lalique.

Bij deze AeroSkull kiest Jarre voor een bizar systeem, met een bijpassend bizar prijskaartje: $452. Er zitten twee 15-Watt speakers achter de zonnebril en aan de achterkant zit een 40-Watt subwoofer. Kenners van Jean-Michel Jarre zullen er misschien de schedel van zijn album Oxygen (1976) in herkennen, waarvan de muzikant 15 miljoen exemplaren heeft verkocht. De Aeroskull is volgens de fabrikant geschikt voor alle generaties iPhones en iPods, al hebben we onze bedenkingen of dat ook voor de iOS-apparaten met Lightning-aansluiting geldt. Je kunt er via een AUX-kabeltje ook een willekeurige mp3-speler, computer of dvd-speler op aansluiten. Mocht dat niet lukken, dan kun je je iPhone 5 ook via Bluetooth koppelen met de speaker.

aeroskull-jarre

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2012, 23:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.