Twitter iOS icon

Twitter ondersteunt slow-motionvideo’s van je iPhone

Twitter ondersteunt voortaan slow-motion video's die je hebt opgenomen met je iPhone. Sinds de introductie van de iPhone 5S is het mogelijk om video's in slow-motion op te nemen. Het afspelen van deze slow-motion video's is op veel apps echter wel eens lastig.

twitterVanaf nu ondersteunt Twitter slow-motion video’s die je hebt opgenomen met je iPhone. Sinds de introductie van de iPhone 5s is het mogelijk om video’s in slow-motion op te nemen. Het afspelen van deze slow-motion video’s is op veel apps echter lastig. Er waren een aantal (onhandige) oplossingen op de markt om je slow-motion video af te spelen via Twitter, maar nu kan het dus direct. Het plaatsen van slow-motionvideo’s kon voorheen overigens wel, maar dan werd de video uiteindelijk in normale snelheid afgespeeld.

Om gebruik te maken van de nieuwe slow-motionfunctie hoef je niets bijzonders te doen. Plaats simpelweg de video op Twitter zoals je dat normaal gesproken ook zou doen en hij speelt af in de slow-motion. Twitter maakte het nieuws bekend met onderstaande tweet.

Twitter blijft maar experimenteren met video’s. Eerder kwam het sociale netwerk met de iOS-app Vine, waarmee je korte video’s constant kunt laten ‘loopen’. Onlangs werd daarnaast de nieuwe app Periscope uitgebracht, die het mogelijk maakt live aan je volgers te laten zien wat je doet. Met Periscope ging Twitter de concurrentie aan met Meerkat, dat sindsdien flink in populariteit is gedaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2015, 17:10
Categorie Apps
Onderwerpen slow-motion, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.