‘Jawbone Up wordt duurder, binnenkort opnieuw verkrijgbaar’

Jawbone gaat een duurdere variant van de fitnessarmband Jawbone Up op de markt brengen. Dit schrijft iLounge op basis van onbekende bronnen.

Jawbone UpJawbone is van plan om de fitnessarmband Jawbone Up opnieuw te gaan verkopen voor 130 dollar. Dat is iets duurder dan de originele prijs in 2011. Die lag op ongeveer 100 dollar. Dit schrijft iLounge op basis van onbekende bronnen. De armband werd eind 2011 van de markt gehaald, omdat de batterij van een aantal exemplaren geen spanning kon vasthouden. Ook zouden er problemen zijn met het synchroniseren en raakten gebruikers het afsluitdopje van de connector steeds kwijt. Jawbone gaf kopers van de armband hun geld terug.

Jawbone zelf moet het bestaan van de nieuwe en duurdere Jawbone Up nog bevestigen. iLounge is een site die zich vooral bezighoudt met accessoires voor iDevices, waardoor ze mogelijk de contacten hebben om dergelijk nieuws te achterhalen. Of er iets gaat veranderen in de duurdere Jawbone Up is nog niet duidelijk. Het extra geld kan nodig zijn om de armband dit keer zonder mankementen op de markt te brengen, maar er bestaat ook een kans dat er nieuwe functies aan worden toegevoegd. Zo had de Jawbone Up geen Bluetooth, iets dat bijvoorbeeld wel te vinden is in de concurrerende accessoires van Fitbit en Nike (FuelBand).

De nieuwe Jawbone Up zal volgens iLounge beschikbaar zijn in het zwart, blauw, mintgroen en rood. Wanneer de armband verkrijgbaar zal zijn is nog niet duidelijk, maar Jawbone zou op het punt staan om hem aan te kondigen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2012, 12:08
Categorie Accessoires
Onderwerp jawbone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.