JailbreakMe.com: ook voor iPhone en iPod touch op iOS 4.2.1 – 4.3.3

De vernieuwde versie van JailbreakMe.com zal niet alleen gebruikt kunnen worden om de iPad 2 te jailbreaken, maar ook de iPhone 3GS, iPhone 4, 3e en 4e generatie iPod touch en originele iPad zullen op iOS 4.2.1 tot en met iOS 4.3.3 gejailbreakt kunnen worden met deze methode.

JailbreakMe.com: iPhone, iPod touch en iPad op iOS 4.2.1 - 4.3.3Dat de iPad 2 op korte termijn te jailbreaken zal zijn met een nieuwe versie van de website JailbreakMe.com had je misschien al op onze zustersite iPadclub.nl gelezen. Maar de iPhone 3GS, iPhone 4, 3e en 4e generatie iPod touch en de originele iPad zullen niet overgeslagen worden door comex van het iPhone Dev Team. De JailbreakMe.com methode zal namelijk ook gebruikt kunnen worden om deze iDevices op de iOS firmwareversies 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2 en 4.3.3 te jailbreaken. De website blijft bovendien te gebruiken voor de jailbreak van iOS 3.1.2, 3.1.3, 4.0 en 4.0.1 op de iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, 2e tot en met 4e generatie iPod touch en voor de iPad op iOS 3.2 en 3.2.1.


UnionFSVerder heeft comex een belangrijke verbetering onder de motorkap van de jailbreak uitgevoerd. Voor beginnende jailbreakers je het genoeg om te weten dat de verbetering betekent dat het uitvoeren van een jailbreak sneller is geworden en dat het misschien mogelijk wordt om het besturingssysteem te updaten zonder dat de jailbreakbestanden worden aangetast. Ben je een gevorderde jailbreaker? In de nieuwe jailbreak wordt de stashing-techniek vervangen door deze tweet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

41 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.