JOY-IT is een aluminium joystick voor je iPhone

JOY-IT is een aluminium joystick voor je iPhone, waarmee je spelletjes comfortabeler kunt spelen. De JOY-IT is een kleinere variant van de JOYSTICK-IT, een joystick voor de iPad.

joy-itAls je graag games speelt op je iPhone had je tot nu toe de mogelijkheid om Joystickers te plakken, fysieke knoppen die je op het scherm van je iPhone vastmaakt. Daardoor wordt het bedienen van games eens stuk makkelijker. Een alternatief zijn de Fling Mini’s, die in een grotere variant al op de iPad gebruikt kunnen worden. En nu is er ook de JOY-IT, van de bekende gadgetwinkel Think Geek. Hiermee bedien je je games met een aluminium joystick.


Deze fysieke joystick kost 17,99 dollar per stuk en is een kleinere variant van de JOYSTICK-IT, die je sinds februari voor 24,99 dollar per stuk kunt kopen. Er is patent aangevraagd op het design, dat met duizenden verschillende games werkt. Draden of batterijen zijn niet nodig en je scherm raakt er niet door beschadigd. Je kunt op elk moment de knop weer verwijderen of ergens anders plaatsen.

joystick dualDe wat hoge prijs van de JOY-IT wordt veroorzaakt door het materiaal (aluminium) en de afwerking, zoals de lasergeëtste schietschijf bovenop de joystick, om extra grip te geven aan je duim. Je kunt er ook twee gebruiken, zoals op de foto hiernaast te zien is. Probleem blijft daarbij nog wel dat je een deel van het scherm afdekt.

Meer info: ThinkGeek

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 juni 2011 om 13:06
Categorie
Accessoires

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.