Jailbreak iPod touch 2G geslaagd, demonstratie van redsn0w op zaterdagavond

Het iPhone Dev Team heeft een werkende demonstratie van Redsn0w, de jailbreak van de iPod touch 2G. Die zal zaterdagavond Nederlandse tijd worden gedemonstreerd door Mus
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Jailbreak iPod touch 2gHet wordt weer lastig uitleggen aan huisgenoten waarom je in godsnaam zaterdagavond achter de computer moet doorbrengen. Maar als je de jailbreak van de iPod touch 2G wilt meemaken zul je toch vanavond wat tijd moeten vrijmaken. MuscleNerd gaat namelijk zaterdagmiddag (Pacific Time) een demonstratie van Redsn0w geven via Qik. De benodigde URL zal weer via MuscleNerd’s Twitter-account bekend worden gemaakt.

Deze keer zal het niet mogelijk zijn om mee te chatten: ze schakelen die functie uit omdat er vorige keer teveel chatters waren die beweerden dat ze lid van het Dev Team waren.

Op de blog van het iPhone Dev Team is tevens een eerste screenshot te zien van een iPod touch 2G met jailbreak. Op dit moment is het proces te bewerkelijk (teveel handmatig werk) om het geschikt te maken voor gewone gebruikers.

Het team gaat nog niet bekendmaken wanneer redsn0w definitief beschikbaar komt. Bij yellowsn0w maakten ze een inschattingsfout en ze willen dat dit niet opnieuw gebeurt.

Meer info: Blog iPhone Dev Team
MuscleNerd: Twitter en Qik

Dank aan de tipgevers, Maxyi, Rickfrombelgium, Dennis en King1987

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:31
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ipod, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.