eBuddy werkt aan iPhone-applicatie

Het Amsterdamse bedrijf eBuddy is bezig met een iPhone-applicatie. eBuddy is een populaire chatdienst met drie miljoen maandelijkse gebruikers.

eBuddyDe Amsterdamse startup eBuddy is bezig een applicatie voor de iPhone te ontwikkelen. eBuddy is een chatdienst die de afgelopen dagen vaak in het nieuws kwam. Het werd door Techcrunch verkozen tot beste internationale startup en rapporteerde de afgelopen weken behoorlijke groeicijfers. eBuddy ging in december over de grens van 10 miljoen mobiele downloads. Maandelijks maken drie miljoen mobiele gebruik van de chatdienst.

ebuddyMet eBuddy kun je chatberichtjes via de netwerken van bijvoorbeeld Windows Live, ICQ, Yahoo, Google Talk en MySpace versturen. Zo’n 1,5 miljard berichten zijn er inmiddels rondgestuurd en de groep gebruikers strekt zich uit tot ver buiten Nederland. Volgens directeur Jan-Joost Rueb groeit het bedrijf exponentieel in het Midden Oosten, zo vertelde hij laatst op Emerce. Op dit moment is eBuddy beschikbaar voor Java-telefoons, maar dat zal snel veranderen: eBuddy is bezig met het ontwikkelen van een iPhone-applicatie die via de App Store beschikbaar komt, zo vernamen we van een tipgever.

eBuddy is op dit moment mobiel te gebruiken via de URL m.ebuddy.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2009, 20:09
CategorieΓ«n Geruchten, iDevices
Onderwerpen chatten, ebuddy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.