Wigglefree maakt einde aan wiebelende iconen

WiggleFree is een extensie waarmee je voorkomt dat de programma-iconen gaan wiebelen als je een bepaalde applicatie wilt verwijderen.

wigglefree_previewAls je applicatie-iconen van het SpringBoard wilt weggooien gaan ze altijd zo leuk ‘wiebelen’. Maar ben je bang dat het wiebelen van de iconen teveel processorkracht kost of je batterij sneller leeg maakt, dan is er nu een oplossing: Wigglefree. Dit is een MobileSubstrate-extensie, die ervoor zorgt dat de iconen niet meer bewegen maar alleen en grijs kruisje in de linkerbovenhoek laten zien.

Om het te activeren download je een .deb-bestand dat je via SFTP uploadt naar de iPhone. Daarna log je met rootrechten in op de iPhone via SSH. In de map waarin je het .deb-bestand hebt opgeslagen voer je het volgende commando uit:

run dpkg -i wigglefree-1.0.deb

Na het herstarten van het SpringBoard is het animatie-effectie verdwenen. Wil je weer terug naar de oude situatie, dan kun je de applicatie makkelijk via Cydia weer verwijderen. De ontwikkelaar is nog van plan om de applicatie makkelijker installeerbaar te maken, via Cydia.

Via: Sakurina’s Blog
Aankondiging: MacThemes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2009, 17:30
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.