Italiaanse site: ‘Witte iPhone 4 komt op 26 april’

Volgens een Italiaanse site komt de iPhone 4 op 26 april in de winkels te liggen. De datum valt op een dinsdag, een dag waarop Apple wel vaker nieuwe producten aankondigt.

iphone witMensen die nog op de witte versie van de iPhone 4 zitten te wachten, kunnen het alvast met potlood in hun agenda noteren: 26 april. Op die datum zouden klanten van de Italiaanse winkelketen H3G een witte iPhone 4 kunnen kopen. De website iPhoneItalia zegt dat een betrouwbare bron de datum heeft laten lekken. Directe verificatie is echter niet mogelijk, al zou er al wel een productcode zijn opengesteld.

De datum van 26 april valt op een dinsdag, een dag waarop Apple wel vaker nieuwe producten aankondigt. Maar de dag waarop nieuwe iOS-producten in de winkel liggen, valt vaker op een vrijdag. Apple heeft zelf gezegd dat de witte iPhone nog dit voorjaar komt, aldus de Wall Street Journal. En in het voorraadsysteem van Verizon zijn productcodes aangetroffen die de indruk wekken dat het om een witte iPhone gaat. We wachten af…

Meer info: iPhone Italia

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2011, 13:49
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen italië, witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.