iSung Galaxy 5: liefdesbaby van Apple en Samsung (concept)

Een conceptvideo van TechRadar laat zien hoe een smartphone gemaakt door Samsung en Apple er in een totaal andere wereld er uit zou komen te zien.

iSung Galaxy 5Samsung’s relatie met Apple is langere tijd tumultueus te noemen. Hoewel het Koreaanse bedrijf onderdelen voor de iPhone produceert, staan ze ook tegenover Apple in verscheidene patentzaken. TechRadar fantaseert in een conceptvideo over een totaal andere wereld, waarin Apple en Samsung samen een smartphone zouden bedenken en uitbrengen. Het resultaat is de iSung Galaxy 5, een 5-inch smartphone die onder andere de NFC-chip en het grote scherm van de Samsung Galaxy S III combineert met iOS en het mogelijke ontwerp van de volgende iPhone.

De kans dat de iSung Galaxy 5 ooit op de markt zal verschijnen is waarschijnlijk nihil, maar het is interessant om te zien hoe zo’n smartphone er uit zou komen te zien. Het concept voegt een aantal dingen toe aan de smartphone die veel Android-gebruikers al langer in de iPhone willen zien, zoals een micro-sd slot.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2012, 13:50
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen samsung, samsung galaxy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.