iShower: waterbestendige iPhone-speaker voor douche en zwembad

De iShower is een speaker die je in de douche kunt gebruiken. Je legt via Bluetooth verbinding met je iPhone, iPod touch of iPad en speelt de muziek draadloos af. De iShower is waterbestendig en ook geschikt om aan het zwembad te gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ishowerEen nadeel van de iPhone is dat je in de douche niet zomaar naar muziek van je iPhone kunt luisteren. Het is beter om de iPhone buiten de badkamer te houden, zodat je geen last krijgt van vochtproblemen. Maar voor elk probleem is wel een oplossing te vinden. Zoals de iShower: een speaker die je in de badkamer en aan het zwembad kunt gebruiken en die de muziek van je iPhone afspeelt. De iPhone leg je op een veilige plek neer, ver van het zwembad, strand of badkamer.

De iShower wordt gemaakt door een bedrijf dat zich iDevices noemt. Het apparaat werd op de CES-elektronicabeurs in januari al getoond in Las Vegas. Nu is de iShower eindelijk beschikbaar. Het gaat om een waterbestendige speaker die via Bluetooth verbinding legt met je iPhone, iPad of iPod touch. Met knoppen kun je de muziek regelen, inclusief vooruit- en achteruispringen en het volume aanpassen. De iShower gaat 15 uur mee op drie AA-batterijtjes, toont de tijd en werkt tot op een afstand van 60 meter. Dus ook als de iPhone in de slaapkamer ligt kun je nog gewoon onder de douche naar muziek luisteren. De iShower kost 100 dollar (verzendkosten naar Nederland worden pas zichtbaar bij bestelling) en kan gekoppeld worden met vijf iOS-apparaten.

ishower iphone speaker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2012, 0:04
Categorie Accessoires
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.