iRest Lap Stand: iPad op schoot gebruiken

iRest is een nieuwe houder voor de iPad, waarmee je je iPad op schoot kunt gebruiken. De houder is onder een hoek van 60 graden aanpasbaar.

rain design irest ipadFabrikanten vinden slimme manieren om de iPad wat comfortabeler te kunnen gebruiken als je op de bank ligt. De iRest Lap Stand is een nieuw accessoire, bedoeld om op schoot te gebruiken. Het accessoire is gemaakt van aluminium en voorzien van een scharnier waarmee je de hoek over een afstand van 60 graden kunt aanpassen.

De iRest is ook plat opvouwbaar, zodat je ermee kunt reizen. Er zijn nog meer mogelijkheden, want je kunt de iRest ook gebruiken als bureauhouder, waarbij de iPad wat meer rechtop staat. En wellicht komt de iRest ook van pas voor mensen die in een rolstoel zitten en hun handen vrij willen hebben.

De dock connector en speaker blijven bij deze houder bereikbaar en het is zelfs mogelijk iPads te gebruiken die in een case zitten. Rain Design verkoop de iRest Lap Stand voor $50. Aanschaf via een vriend die in de VS woont is aan te raden, want de verzendkosten naar Nederland zijn $55. Alternatieven dichter bij huis zijn de Griffin A-Frame (voor op je bureau) en de Macally Book Stand (ook voor op schoot).

Meer info: iRest Lap Stand

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2011, 21:19
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.