iPod Touch lichtgewond na smak op asfalt

De ultieme test: Gonny valt van haar fiets en de iPod Touch valt met een smak op het asfalt. De schade valt wonder boven wonder mee: fietser heeft meer kneuzingen dan de iPod Touch.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Fietsen en iPod Touch vasthouden gaan niet samen, zo moest ik vanochtend helaas ervaren. Toen op de Bilderdijkstraat in Amsterdam een man vanachter een auto tevoorschijn dook en ik in paniek iets te hard in mijn remmen kneep, maakte ik een duikeling over het stuur en smakte op het asfalt. Meneer in kwestie stond met open mond toe te kijken hoe ik mijn iPod Touch weer van de weg griste en de schade opnam.

OK, hij vroeg nog wel hoe het ging, maar met een gescheurde broek en wat kneuzingen was het bij mij nog redelijk goed afgelopen. Zelfs geen schaafwonden aan mijn handen, terwijl je daar toch het hardst op neerkomt. Ik maakte me bezorgder om de iPod Touch: de achterkant had ik afgeplakt met protectorfolie, maar net zoals een boterham altijd met pindakaas naar beneden op de keukenvloer valt, zo schoof mijn arme Touch ook met de voorkant over de weg, wel een stuk of 20 centimeter.

iPod Touch Schade   

Wat het extra zuur maakt: thuis ligt een lelijk bruin, maar wel beschermend hoesje van Piel Frama die ik nog zou reviewen. Op het fatale moment vergeet je natuurlijk zoiets mee te nemen. Toch valt de schade mee. Op een paar stipjes op de plastic rand na heeft ‘ie het behoorlijk goed overleefd. Al met al heb ik meer kneuzingen dan de iPod Touch.

iPod Touch Schade   iPod Touch Schade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 17:36
Categorie Achtergrond
Onderwerp ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.