iPod touch-gebruikers melden grafische problemen bij iOS 4.3

Gebruikers van de iPod touch melden een probleem na de update naar iOS 4.3. Het scherm flikkert en ze hebben last van overlappende iconen.

ipod touch ios 43Niet alleen iPhone- en iPad-bezitters met Vodafone-abonnement hebben problemen na de update naar iOS 4.3. Ook bezitters van de iPod touch klagen. Zij lopen echter tegen een totaal ander probleem aan: de grafische weergave is niet goed. Bij het lockscreen en bij pop-ups zoals push notificaties lijkt het scherm te flikkeren. Iconen overlappen en er treedt een soort ‘interferentie’ op het scherm op.

De problemen zijn te vinden op het discussieforum van Apple en lijken vooral betrekking te hebben op bezitters van een vierde generatie iPod touch. Herstarten en herstellen van de iPod touch lost het probleem niet op. Gebruikers wachten nu op het moment dat Apple een update uitbrengt, die de problemen oplost.

Mr. Blurrycam was helaas iets te nadrukkelijk aanwezig bij het maken van deze video, maar je krijgt wel een indruk wat er aan de hand is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 12:29
Categorie Achtergrond
Onderwerpen ios 4, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.