iPhone: volgens Stuff de coolste gadget van 2007

In de Stuff Cool List 2007 wint de iPhone van de Leica M8 en de Tonium Pacemaker. De lijst bestaat uit de coolste gadgets die afgelopen jaar zijn verschenen en is samengesteld door het gadgetmagazine Stuff.

Tom DunmoreDat zeggen niet wij, maar het gadgetmagazine Stuff. Ook al is de iPhone nog niet verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk, de jury van Stuff koos unaniem voor de iPhone als coolste gadget van het jaar, waarbij ze vooral enthousiast waren over het touchscreen. “Het blijft het meest indrukwekkende stuk technologie dat we dit decennium hebben gezien”. Volgens hoofdredacteur Tom Dunsmore werden de winnaars gekozen op basis van opvallende kwaliteiten en niet zozeer op basis van verkoopcijfers, functionaliteit of beste prijs/kwaliteitverhouding.

Dat Stuff nu alvast de gadgets voor 2007 bekendmaakt heeft deels te maken met het naderende feestdagenseizoen. Op de tweede plaats eindigde de Leica M8, een camera van 4000 Britse pond, die in de smaak viel vanwege de 21e eeuwse make-over van een klassieker uit de 20e eeuw.

De Tonium Pacemaker won de derde prijs; geen hulpmiddel voor hartpatiënten maar voor DJ’s, die zonder draaitafel muziek kunnen mixen in iPod-stijl. Vervolgens kwamen de Sony Vaio UX1 en de Nintendo Wii. De eerste mobiele telefoon (behalve de iPhone) is op plek 7 te vinden: de Sony Ericsson W880. Hoofdredacteur Tom Dunmore reikte de prijzen voor de Stuff Cool List Awards uit tijdens een feestelijke avond, georganiseerd door het blad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2007, 19:14
Categorie iDevices
Onderwerpen award, wii

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.