Wii + iPhone = ViiPhone

De ViiPhone is een iPhone-kloon die voor de kerst in de winkels ligt. Het wordt een betaalbaar toestel die volgens de productfoto ook iets met de Nintendo Wii te maken heeft.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ViiPhoneVoor de kerst komt ‘ie uit in China: de ViiPhone, een typisch voorbeeld van een iPhone-kloon. Zo te zien wil deze telefoon van twee ontwikkelingen meeprofiteren: het uiterlijk van de iPhone en de bewegingssenors van de Wii. Maar of dat ook betekent dat deze iPhone-kloon bij uitstek geschikt is om te gamen, vermeldt het verhaal niet. Op internet is er ook weinig aanvullende informatie over te vinden.


Volgens de Chinese editie van Engadget gebruikt deze telefoon de handschriftherkenning van CLP en is het design bedacht door Morningstar. Goedkope chips zorgen ervoor dat de ViiPhone betaalbaar blijft. Typisch zo’n toestel waar we nooit meer iets van zullen horen. De Chinese Engadget raadt aan om niet op de Meizu M8 te wachten, maar alvast deze ViiPhone te kopen. Toch hebben we het idee dat we van de Meizu M8 nog meer zullen horen dan van deze kloon.

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 oktober 2009 om 21:15
Categorie
iDevices

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.