iPhone ‘V3’ van 16 en 32GB in systeem van Carphone Warehouse

In de systemen van Carphone Warehouse zijn vier apparaten verschenen: de iPhone V3 in een capaciteit van 16 en 32GB en in de kleuren zwart en wit.

mockupIn de voorraadsystemen van de Britse winkelketen Carphone Warehouse zijn twee nieuwe toestellen verschenen. Het gaat om de iPhone V3 in een capaciteit van 16 en 32GB, waarvan wordt aangenomen dat daarmee de derde generatie iPhone wordt bedoeld. De toestellen zijn nog maar een paar uur geleden in de systemen verschenen, in het lijstje met de iPhone 3G en de originele iPhone.

In totaal zijn er vier plaatsen in het voorraadsysteem gereserveerd voor nieuwe iPhones: beide toestellen zijn in zwart en wit verkrijgbaar. Maar goed: dat er een iPhone van 32GB zal worden aangekondigd verrast eigenlijk niemand meer.

carphone warehouse

Meer informatie is te vinden bij AppleInsider.

ipod touch bolWie van geruchten houdt, zou ook eens in de systemen van Bol.com kunnen kijken: daar staan drie varianten van de ‘iPod touch versie 3’ (zie screenshot links). Maar bij Bol.com lijkt het gewoon om een typefout te gaan, want de specificaties komen overeen met het huidige model, de iPod touch 2G. Deze ontdekking werd gedaan door tipgever Max.

Andere websites werken ondertussen aan de geruchtenmachine mee: de Duitse website iPhone-ticker weet zeker dat de lancering in Duitsland op 19 juni zal zijn. Ze hebben de informatie uit eerste hand, maar noemen geen bronnen. Als de datum klopt lanceert T-Mobile de iPhone op een vrijdag, net als vorig jaar maar wel een paar weken eerder. Dezelfde website heeft ook een nieuwe foto van een mockup (zie foto bovenaan), gemaakt door een student industrieel design. De tip voor deze mockup kwam van Niels.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2009, 21:54
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen generatie, geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.