Mogelijke onderdelen voor nieuwe generatie iPhone gevonden

Een bezoeker van onze Duitse collegablog heeft mogelijk enkele onderdelen voor de nieuwe generatie iPhone gevonden. Het gaat specifiek om lcd-displays en de omlijsting/inzet voor het scherm.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Nieuwe omlijsting volgende generatie iPhoneEen bezoeker van onze Duitse collegablog iPhone-ticker.de heeft in zijn zoektocht naar reserveonderdelen voor zijn huidige iPhone een opmerkelijke ontdekking gedaan: een onderdelenbedrijf in Hong Kong biedt onder de noemer ‘iPhone 4G Spare Parts‘ nu al onderdelen voor de volgende generatie iPhone aan. Het gaat specifiek om nieuwe bezels (schermomlijsting, intern) en nieuwe display’s. De nieuwe schermconnectoren verschillen maar marginaal van de versie voor de iPhone 3G (zie afbeeldingen in artikel), maar de schermomlijsting heeft wel een duidelijke wijziging ondergaan: in plaats van zilver zoals op de huidige iPhones is deze volgens iPhone-ticker nu zwart, meer rond naar onder toelopend en uitgerust met een gewijzigd hoorgedeelte (het speakertje bovenin je iPhone).


De schermomlijsting moet volgens de website $79,27 gaan kosten (prijs voor iPhone 3G €16,70) en het LCD-display €73,40 (prijs voor iPhone 3G $35,23).

Het kunnen natuurlijk ook onderdelen voor een iPhone-kloon zijn, maar er wordt specifiek gesproken over onderdelen voor de 2009-serie iPhones. Verder is op de website van de leverancier het volgende te lezen:

This is great honor for China Ontrade (HK) chinaontrade.com to be the 1st started to supply iphone 3gen 2009 parts directly from factory

Wat denken jullie?

Hieronder vind alle door iPhone-ticker.de gevonden afbeeldingen.

Mogelijke onderdelen voor de nieuwe iPhone - vergelijking met onderdelen iPhone 3G

Vergelijking iPhone-schermen tussen iPhone 3G en nieuwe iPhone (voorzijde)

Vergelijking iPhone-schermen tussen iPhone 3G en nieuwe iPhone (achterzijde)

Mogelijke displays voor de nieuwe iPhone

Display voor de iPhone 3G (ter vergelijking)

Nieuwe omlijsting volgende generatie iPhone

Omlijsting / inzet voor de nieuwe iPhone

Omlijsting / inzet voor de nieuwe iPhone

Omlijsting / inzet voor de iPhone 3G (ter vergelijking)

Bron: iPhone-ticker – Die nächste Generation: Ersatzteil-Sichtungen in Hong Kong

Danke Nicolas für deine schnelle Email-Tip!

Reacties: 29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.