Vier geruchten: iPod touch met camera, Nike+, foto en patent

Een roundup van vier geruchten rond de iPhone en iPod touch: een hoesje met cameraopening, een foto van de iPhone op Apple's site, een patentaanvraag en ondersteuning voor Nike+.

silicon case voor ipod touchWe hebben de iPhone-geruchten voor vandaag maar even opgespaard. Om te beginnen een gerucht, die eigenlijk met de iPod touch te maken heeft. Het gaat om een siliconenhoesje voor de iPod touch met aan de achterkant een gat. Die zou volgens de tipgever van iPhoneography bedoeld zijn voor een camera.


iphone op websiteGerucht 2 heeft te maken met een nieuwe versie van iTunes, waarin aanwijzingen zijn gevonden voor het taggen van muzieknummers die je op de radio hoort en ondersteuning voor de Nike+ Sport Kit. Het is niet waterdicht dat de verwijzingen te maken hebben met de iPhone.

iSpazio kreeg een foto toegestuurd van de nieuwe iPhone. De foto lijkt te zijn gemaakt op een interne computer bij Apple en toont de website van Apple. Het apparaat heeft een zwarte rand rondom het scherm en een camera met lampje aan de voorzijde.

iphone tetheringEen tweede foto die op een andere manier is gelekt toont de tetheringfunctie van de nieuwe iPhone. Deze tweede foto lijkt door de weergave van de tekst minder echt.

Apple heeft in een patentaanvraag beschreven hoe je multimediabestanden kunt uitwisselen en bedienen tijdens een telefoongesprek. Het is te lezen in een 19 pagina’s tellende patentaanvraag. Er wordt ook een voorbeeld beschreven: je belt met een vriend om over muziek te praten, maar in plaats van het beluisteren van de muziek kun je het bestand meteen naar een vriend sturen. Er wordt ook gesproken over interactieve videoconferenties via de iPhone, waarbij je digitale bestanden kunt uitwisselen.

geruchten audio uitwisselen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.