iPhone Tech Talk: Apple Nederland weet van niets?

De iPhone Tech Talk World Tour doet op 3 november Nederland aan. Maar mensen die zich hebben aangemeld weten nog steeds niet of ze welkom zijn, want er zijn nog steeds geen bevestigingen gestuurd en Apple Nederland schijnt van niets te weten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone tech talk“Maak nog geen hotelreservering!” Dat is het laatste wat mensen die zich voor de Nederlandse iPhone Tech Talk hadden aangemeld, van Apple hebben gehoord. Inmiddels is het een week vóór het evenement, maar de bevestiging wie wel en niet zijn toegelaten, is nog steeds niet binnengekomen. Volgens blogger Martijn Snels komt dat omdat Apple Nederland van niets weet.

Martijn nam contact op met Apple, om te vragen hoe het zit. Logisch, want er zijn nu eenmaal mensen die vrij moeten vragen op hun werk, willen weten of ze de dag vrij van afspraken moeten houden, of simpelweg willen weten of ze een hotel in Amsterdam of Delft moeten reserveren.

Op 3 november is de iPhone Tech Talk World Tour in Nederland… als Apple er tenminste nog in slaagt om de organisatie en de uitnodigingen rond te krijgen.

Via: blog Martijn Snels (originele bericht lijkt te zijn verwijderd)
Met dank aan Robbert voor de nieuwstip

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2008, 12:32
Categorie Apps
Onderwerpen amsterdam, delft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.