iPhone Boot Camp: geen sprekers, geen ontwikkelaars

De iPhone Boot Camp in New York City lijkt een scam: sprekers wisten van niets en ook de organisatie bij de NY University is niet op de hoogte.

Een paar dagen geleden werd bekend dat O’Reilly de iPhoneLive-conferentie heeft afgeblazen. We weten nog steeds niet wat er aan de hand is, maar wie van plan was om dan maar naar het alternatieve evenement iPhone Boot Camp in New York te gaan, kan beter thuisblijven. Een eerder gepland evenement op 25 oktober vond namelijk nooit plaats, terwijl de deelnemers wel vooraf $500 moesten betalen.

Op de website iPhoneBootCampNYC.com is te lezen dat in het wekelijkse evenement aandacht zal worden besteed aan programmeren in Objective-C, zowel voor beginners als gevorderden. Er komt ook een Web to Mobile-sessie voor het omzetten van webapplicaties naar de iPhone en Android. Het evenement op 25 oktober ging niet door en New York University, waar de Boot Camp zou worden georganiseerd, weet van niets. Zelfs de aangekondigde sprekers zoals Robert Clair en Christopher Garrett waren niet op de hoogte dat ze op het evenement moesten presenteren.

Dat wil overigens niet zeggen dat je elke iPhone Boot Camp voortaan zou moeten mijden: er worden ook echte bootcamps en developer-evenementen georganiseerd (zoals komende maand in Munchen), maar daar hoef je niet voor te betalen.

Via: Ars Technica

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2008, 12:03
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.