iPhone-statief GAZER houdt iPhone recht vanuit iedere hoek

iPhone-statief Gazer houdt de iPhone recht, ongeacht de positie waar je het handvat in vasthoudt. De makers zamelen geld in op Kickstarter.

Gazer iPhone-statiefDe camera in de iPhone is inmiddels zo krachtig, dat Apple hem zelf onlangs gebruikte om een indrukwekkende video te produceren. We weten inmiddels echter wel dat je aan alleen de iPhone niet genoeg hebt: lenzen, statieven en andere accessoires kunnen veel betekenen bij het produceren van een fraaie video. Kickstarter-project GAZER is één van de meest indrukwekkende accessoiries die we daarvoor tot nu toe hebben gezien. Dit handvat houdt de iPhone stabiel, maar draait hem ook mee als je hand kantelt.


Een ingebouwde motor zorgt ervoor dat de iPhone in een specifieke positie blijft hangen, ongeacht hoe je het handvat vasthoudt. Hierdoor compenseert de GAZER kleine bewegingen en kun je een comfortabele houding blijven terwijl je bijvoorbeeld de iPhone van links naar rechts beweegt. Volgens de makers gebruikt de GAZER een stille motor, die je dus niet zult horen in geschoten video’s. Een knop op het handvat laat je de verticale hoek van de iPhone veranderen.

De makers van GAZER richten zich op serieuze videomakers. Dat blijkt ook uit de prijs van het accessoire op Kickstarter: daar moet je 219 dollar plus 30 dollar verzendkosten doneren om de iPhone-houder te bestellen. De GAZER wordt pas opgestuurd als het project de beoogde 30.000 dollar heeft ingezameld. De makers hopen hem dan in april dit jaar te verzenden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2014, 21:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, statief
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.