iPhone SDK beta 3 bevat nieuwe Exchange-functies

Apple heeft de derde beta van de iPhone SDK beschikbaar gesteld, met daarin een nieuwe build van het iPhone OS 2.0. Ook zijn er uitbreidingen voor Exchange toegevoegd, zoals vergaderverzoeken en auto-aanvulling in het globale adresboek.

Nieuwe iPhone SDK beta 3 uitgebrachtVanochtend om 11:02 uur viel ‘ie pas in de mailbox: een mailtje van Apple met de tekst “A new version of the iPhone SDK is now available”. Ontwikkelaars hadden ‘m al ontdekt en waren al naarstig op zoek gegaan naar vernieuwingen. Beta 3 van de iPhone SDK bevat een vernieuwde build (#48) van de iPhone Emulator en een nieuwe versie van het iPhone OS: versie version 2.0 build 5A240d. Dit is dezelfde build die ook naar deelnemers aan het betaalde iPhone Developer Program is gestuurd.

In deze nieuwe build vind je een aantal bugfixes en nieuwe functies die met de ondersteuning voor Exchange te maken hebben. Zo vind je hierin onder andere de mogelijkheid om uitnodigingen voor vergaderingen te ontvangen en te accepteren, zoeken naar contacten in de globale adressenlijst, auto-aanvulling van e-mailadressen in de globale adressenlijst en het instellen van een Exchange-account met behulp van Auto Discovery. Dit laatste is alleen mogelijk vanaf Exchange 2007.

De download is 1,4 gigabyte groot, minder dan de aanvankelijke download van meer dan 2 gigabyte. In het iPhone Dev Center kun je nu ook een tutorial voor de Interface Builder vinden, die je kunt bekijken na inloggen met je iPhone Developer-account.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2008, 16:30
Categorie Apps
Onderwerpen dev center, microsoft exchange, sdk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.