Pod2g: ‘Jailbreak iOS 5.1 voor A5 en A5X kan nog weken duren’

Een untethered jailbreak van Pod2g en het Chronic Dev Team kan weken op zich laten wachten. Dit liet de jailbreaker vandaag weten via Twitter. De hoop lijkt nu gevestigd op andere jailbreakers.

iOS 5.1Hoewel de nieuwe iPad in recordtijd was gejailbreakt en jailbreakers al langer meerdere exploits demonstreren waarmee iOS 5.1 kan worden opengebroken, zullen we nog weken moeten wachten op de untethered jailbreak van @pod2g en het Chronic Dev Team. Dit liet de jailbreaker vandaag weten via Twitter.

Volgens pod2g zijn er weken voor nodig om een tool uit te brengen, waarmee iPhone-bezitters een untethered jailbreak kunnen uitvoeren:

Gezien het Chronic Dev Team ook niet alle middelen zegt te hebben om de jailbreak uit te brengen, lijkt het er op dat we lang zullen moeten wachten op hun jailbreakmethode. Dit betekent echter niet dat we zo lang zonder untethered jailbreak hoeven te zitten: naast pod2g’s Chronic Dev Team werken ook verschillende andere jailbreakers aan hun methoden, waaronder Stefan Esser, chpwn en @PhoenixDev.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2012, 17:10
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 5, jailbreak, pod2g

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.