iPhone opladen met usb-kabel of netbook-batterij

Het opladen van je iPhone kan op de gebruikelijke manier, maar ook met een usb-kabel met ingebouwde reservebatterij of een notebook-batterij. De usb-kabel is los te koop, terwijl je met de netbook-batterij zelf aan de slag moet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

x-power 1Er zijn heel wat manieren om je iPhone op te laden: via het stopcontact, een externe batterij, een designerdock op je bureau, een usb-kabel of… de batterij van een netbook.

notebook-batterijLaten we beginnen met de usb-kabel: de X-Power 1 is een kabeltje met halverwege een oplaadbare batterij. Dat scheelt weer een extra hulpstuk meenemen: als je je synchronisatiekabeltje op zak steekt, heb je altijd een externe batterij achter de hand. Het handige is ook, dat je nooit vergeet om de reservebatterij op te laden, want dat gebeurt automatisch zodra je je iPhone aansluit om te synchroniseren. Zo’n kabel levert volgens de leverancier 4,5 uur extra spreektijd (via 3G), 270 uur standbytijd, 20 uur audio luisteren en 6 uur videokijken op. De kabel is verkrijgbaar in lengtes van 6, 20 en 30 inch.

Een heel andere manier om je iPhone op te laden, is via de batterij van een oude netbook. Op de foto hieronder is de batterij van de MSI Wind gebruikt om de iPhone via een usb-poort aan te sluiten. Het opladen van een iPhone 3G duurde 2:22 uur en daarmee was de batterij van de MSI Wind nog maar voor de helft leeggeraakt. Je kunt ook andere apparaten opladen via de 12 Volts-aansluiting.

Meer info: Gizmodo

Liever een andere oplaadmethode? Bekijk dan eens de subcategorie ‘Batterij’ in onze iPhoneclub Accessoireshop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:52
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.