iPhone nano: de eerste modellen van XSKN (gerucht)

iDealsChina heeft via accessoiremaker XSKN de eerste productmodellen van de iPhone nano weten te bemachtigen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone NanoOver drie weken staat San Francisco op z’n kop vanwege Macworld. Natuurlijk zijn wij erbij, want er zijn steeds meer signalen dat het deze keer geen grap is: de iPhone nano zou wel eens realiteit kunnen worden. Een paar dagen geleden schreven we al over de iPhone nano-geruchten op iDealsChina. Nu zijn daar ook de eerste afbeeldingen verschenen van accessoirefabrikant XSKN – dezelfde die eerder al hoesjes voor de iPhone 3G en iPod nano 4G liet uitlekken. De iPhone nano wordt volgens insiders vanaf 20 december geproduceerd en ligt vlak na Macworld in de winkel.

De case die je op de productafbeeldingen ziet is een siliconencase die bij XSKN al in productie is. Ze geven een idee van de vormgeving en de grootte van de iPhone nano. Volgens iDealsChina zijn sinds vorige week al een aantal bedrijven begonnen met de productie van accessoires. Maar zoals gezegd: het blijft voorlopig allemaal nog een gerucht.

Hieronder nog een aantal afbeeldingen, afkomstig van iDealsChina (let op dat het hierbij om productrenderings van hoesjes gaat en niet om de iPhone nano zelf):

Tip van RayBe

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2008, 15:52
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, nano

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.